Известие

Collapse
No announcement yet.

Придърпване от 1 на 2

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе пичове , понеже при мене се появи това тресене след като си удавих колата и си напълних гърнето с вода . Та мисълта ми е не може ли проблема да е при отделянето на газовете а не при смукане на въздух ... понеже и аз си смених филтрите понеже бяха се напоили обилно с вода , и ефекта е нулев , продължава да ми пърди гърнето и да тресе на ниски обороти
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm
      Абе пичове , понеже при мене се появи това тресене след като си удавих колата и си напълних гърнето с вода . Та мисълта ми е не може ли проблема да е при отделянето на газовете а не при смукане на въздух ... понеже и аз си смених филтрите понеже бяха се напоили обилно с вода , и ефекта е нулев , продължава да ми пърди гърнето и да тресе на ниски обороти
      С какъв двигател си (предполагам с турбина) и как точно ти тресе? Щото има един вариант да накривиш биела от воден удар и тогава тресе като за отваряне на двигател А и напоеният въздушен филтър...Дано не е от това!
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
        във втория - около 300
        къде може да се направи добър чип тунинг за наште машинки за толкова парички.Има в СЗ един предлага за 350 ама немам му доверие.И гаранция има ли чип-защото Дигитал туннинг дават 5 години(но цената е към 800лв.)
        Alfa Romeo 146 1,9 JTD-Be yourself!

Comment

Отиди тук
          http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10814
          Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша

Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/

Comment

Working...
          X